Omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren. Hieronder die regels die van toepassing zijn in mijn praktijk. De regels zijn overgenomen uit het protocol van mijn beroepsorganisatie de SBLP.

Bij bezoek aan de praktijk:

 • Bij binnenkomst staat  desinfecterende handgel klaar om je handen mee te wassen.  Ook ik was voor en na de sessie mijn handen. 
 • Voor en na ieder bezoek maak ik contactpunten zoals deurklinken, trapleuningen en deurbel schoon.
 • Ik werk op 1,5 m afstand, en geef van daaruit instructies en/of oefeningen. Ik werk niet fysiek.·        
 • Wanneer je dit zelf fijn vindt, kun je een grote badhanddoek meenemen  om op te zitten of te liggen. Na elk gebruik van het matras, was ik de hoes uit.
 • De afspraak kan alleen doorgaan als wij beiden gezond zijn (niet verkouden, niet ziek, geen koorts of benauwdheidsklachten) en onze directe naasten ook geen klachten hebben. Dus blijf thuis indien jij of een van je gezinsleden deze symptomen hebben.  Bij twijfel overleg altijd eerst.  De afspraak kan dan kosteloos geannuleerd worden of omgezet worden naar een bel of video-afspraak tegen gereduceerd tarief. 
 • Betaling gebeurd in principe achteraf middels een tikkie.
 • Voor de sessie stel ik je een aantal vragen over je gezondheid waardoor ik weet of een sessie veilig te geven is.
 • Mocht je qua gezondheid in een risicogroep vallen, overleg dan van te voren nog even met mij. 

Bezoek is alleen mogelijk als ….

 • Er zijn fysieke gezondheidsvoorwaarden. Als één van de volgende vragen met “ja” wordt beantwoord, dan kun je NIET naar de praktijk komen:
  Heb je nu Corona?
  Heb je nu huisgenoten met Corona?
  Heb je nu één van deze verschijnselen?
  hoesten, kuchen of niezen;
  koorts (38⁰ C of hoger); kortademigheid.
  Heb je huisgenoten met één van deze verschijnselen?
  Ben je in thuisisolatie?
  Woon je in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een beperking.
 • Is de afspraak gemaakt en blijkt dat je gezondheid is veranderd op bovenstaande punten? Neem dan contact met me op om dit te bespreken.  Deze annuleringen worden, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht;