Ik maak meer mijn eigen keuzes en ben minder bezig met wat anderen van mij vinden

Ik vind Annemarie erg prettig als therapeut. Ze luistert goed, vertaalt en checkt vaak bij me hoe het gaat. Ze vindt weinig gek of ongewoon en ze veroordeelt niet. Dit maakt ruimte en biedt mij veiligheid om dingen te delen.  Wat ik heel mooi vind is dat Annemarie volgt en inspeelt op wat er op dat moment nodig lijkt te zijn. 

Ik word me steeds bewuster van mijn lichaam en de signalen die het afgeeft en hoe ik deze kan lezen. Zo ben ik veel meer in contact met mezelf in de dingen die ik doe. Ook het maken van keuzes vanuit mezelf wordt zo steeds makkelijker. En ook dat ik steeds minder gedachten heb over wat anderen van me zouden kunnen denken. 

Marianne 39

Ik ben opgebloeid!

Vóór ik bij Annemarie kwam zat ik behoorlijk in de put. Ik had geen plezier in mijn leven en er kwam niets meer uit mijn handen. Annemarie neemt echt de tijd voor je. Ze luistert naar je en voelt de situatie goed aan. Iedere sessie werd er merkbaar progressie geboekt en wist zij mij te raken, ongelooflijk. Ik heb enorm veel gehad aan haar sessies, door Annemarie ben ik echt opgebloeid! 

Susan 45

Mijn hoofd voelt rustiger en lichter.


Ik  ervaar Annemarie als prettig, betrokken, enthousiast en professioneel. Het voelt voor mij alsof je zelf het proces stuurt. Na de sessies voelden mijn hoofd rustiger en lichter. De therapie maakt me meer en meer bewuster van mijn lijf en hoe ik daar in zit.

Daisy 35

ik voel nu dat het echt oke is om voor mezelf te kiezen
Ik heb echt mogen voelen dat het oké is om voor mezelf te kiezen .De sessies hebben me veel inzicht gegeven. Vooral op onderbewust niveau, die ik wel kan voelen maar waar ik geen woorden aan kan geven.

Moniek 42

Ik ben zoveel meer ontspannen en rustiger!

Het voelen van mijn lijf helpt me heel goed bij het kunnen afvoeren van spanning en stress. Ik ben echt zoveel meer ontspannen en rustiger! Echt een wereld van verschil met jaren geleden. Ik ben heel trots op mezelf 🙂 Ik merk nu stiekem wat ik bij jou geleerd heb, DANK daarvoor! Het betekent veel voor me. 

Hanneke 35