We starten met een vrijblijvend kennismakings/intakegesprek, waarin je kunt vertellen wat je zoekt en waar je tegen aan loopt. Je maakt kennis met mij en werkwijze. En samen bekijken we of lichaamsgerichte therapie op dit moment bij jou en je hulpvraag past. Pas daarna neem jij het besluit om wel of niet te starten met therapie. Belangrijk is dat zowel jij als ik het idee hebben dat de therapie zal bijdragen aan jouw doelstelling/ herstel .

Wanneer je besluit te starten, vul je een behandelovereenkomst en intakeformulier in en maken we afspraken voor de sessies lichaamsgerichte therapie/ coaching. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte in Uden.

Tarieven

Kennismakingsafspraak / intake 45 a 60 min 35 euro

Sessie particulier 60 min 75 euro

Sessie zakelijk (door werkgever betaald) 60 min 90 euro

Vergoedingen

Aangezien ik als therapeut aangesloten ben bij een beroepsvereniging (SBLP) en opgenomen ben in het SBLP-register, vallen de sessies binnen de vergoedingen van veel ziekekostenverzekeraars. Via de link Vergoedingen-Zorgverzekeraars-2024.pdf kun je kijken of de sessie vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Check voor de zekerheid altijd nog je eigen zorgverzekering.

De therapie is vrijgesteld van BTW.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP , wat staat voor Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeorienteerde (Psycho) therapie. Ook ben ik opgenomen in het register van het RBCZ , Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg en sta ik ingeschreven bij Kamer van Koophandel.

Klachtenregeling

Heb je een klacht over mij, dan is het fijn als we proberen er eerst samen uit te komen, het kan voor ons beide een mooi leerproces zijn. Mochten we er niet uitkomen, dan bestaat er ook een klachtenregeling. Je kunt HIER op de pagina van de SBLP kijken voor de te nemen stappen. Vraag zo nodig om meer informatie bij mij of bij het secretariaat van de SBLP. Ik ben volgens wettelijke verplichting aangesloten bij WKKGZ Geschillenregeling Cam Coop. Wanneer de klachtenregeling niet (meer) volstaat, kan een beroep worden gedaan op het tuchtrecht TZC.

Praktijkgegevens