Tarieven en vergoedingen

We starten met een vrijblijvend kennismaking/intakegesprek waarin je kunt vertellen wat je zoekt en waar je tegen aan loopt. Na je verhaal gehoord te hebben, zal ik aangeven hoe we samen aan het werk kunnen gaan. Pas daarna neem jij het besluit om al dan niet bij in therapie te gaan. Belangrijk is dat zowel jij als ik het idee hebben dat de therapie zal bijdragen aan jouw doelstelling/ herstel . Na het intakegesprek stellen we een behandelovereenkomst op gericht op jouw doelstelling. De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Uden.

Per 1 januari 2023 worden er in de praktijk de volgende tarieven gehanteerd:

-kennismaking/intakegesprek: 25 euro (max 45 min)

-sessie lichaamsgerichte therapie/ coaching: 70 euro (60 min)

Vergoedingen

Aangezien ik als therapeut aangesloten ben bij een beroepsvereniging (SBLP) en opgenomen ben in het SBLP-register, vallen de sessies binnen de vergoedingen van veel ziekekostenverzekeraars. Via de link Vergoedingen-Zorgverzekeraars-2023 kun je kijken of de sessie vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. De therapie is vrijgesteld van BTW.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP , wat staat voor Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeorienteerde (Psycho) therapie. Ook ben ik opgenomen in het register van het RBCZ , Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg en sta ik ingeschreven bij Kamer van Koophandel.

Klachtenregeling

De SBLP kent een klachtenregeling. Vraag zo nodig om meer informatie bij mij of bij het secretariaat van de SBLP. Ik ben volgens wettelijke verplichting aangesloten bij WKKGZ Geschillenregeling Cam Coop. Wanneer de klachtenregeling niet (meer) volstaat, kan een beroep worden gedaan op het tuchtrecht TZC.